Velkommen til! Mit navn er Anne Sofie, og jeg er forfatteren bag philosofie.

Jeg er født i Norge, opvokset i Jylland og pt. bosat i Storkøbenhavn sammen med min kæreste. Lige siden jeg var lille og sød, har sundhed været et stort interesseområde for mig. Jeg var ret kræsen som barn, men når min mor solgte retten som en ren “vitaminbombe”, så gled porre/kartoffelsuppen straks ned. For mig har det altid  været (og vil altid være) sejt at være sund.

I 2014 dimitterede jeg fra Stepz 1-årige danseuddannelse, og jeg arbejder i dag som danselærer for børn. Derudover underviser jeg i yoga hos Temple Yoga, og i forbindelse med min yogainstruktøruddannelse modtog jeg også undervisning af skønne og dygtige Thorbjörg Hafsteinsdottir i ernæring og sundhed. Desuden har jeg læst odontologi på KU i 1 år, før jeg droppede ud af denne ene, simple årsag: Det gjorde mig ikke glad. I år 2016 blev jeg optaget på bacheloruddannelsen i Idræt, og i anledning af dette nye og spændende kapitel, har jeg oprettet denne blog, hvor jeg vil forsøge (så godt jeg kan) at inspirere og gøre noget af alt det svære ved studiet simpelt.

“If you can’t explain it simply, you don’t understand it well enough.”                                                                         – Albert Einstein

 

Header